Olemme panostaneet ympäristöystävällisiin ratkaisuihin kaikessa toiminnassamme. Ravintolamme Pehkubaari on palkittu Ekokompassi-sertifikaatilla, joka tunnustaa ympäristöasioiden hoitamisen. Rakentamisen periaatteena on ollut hyödyntää paikallisia ekologisia
rakennusmateriaaleja ja suojella alkuperäistä luontoa ja käytämme lähes kokonaan kierrätystuotteita sisustuksessa ja kalustuksessa.
Minimoimme ruokahävikkiä ja muun muassa yhteisöt hakevat ravintolamme ylijäämäruokaa ja käytetty ruokaöljy menee läheiselle maatilalle lämmitykseen. Panostamme jätteiden lajitteluun ja kannustamme asiakkaitamme kestäviin kulkutapoihin.
Tahkolla uskomme yhteistyön voimaan. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa. Olemme aktiivisesti mukana paikallisen yhteisön tapahtumissa. Tuemme paikallisia yrityksiä ja luomme työpaikkoja. Esimerkiksi sienet toimittaa paikallinen yksityinen henkilö ja leipomotuotteet tulevat lähialueen leipomoilta. Yrityksemme myös sponsoroi urheilijoita sekä lahjoittaa joulumuistamiset hyväntekeväisyyteen.
Säilytämme alueemme rikasta kulttuuriperintöä tarjoamalla paikallisia tuotteita ja elämyksiä. Tuemme toiminnallamme paikallisten ruokaperinteiden säilymistä. Haluamme, että vierailijat pääsevät nauttimaan kauniista luonnosta ja kulttuurimaisemista.
Olemme sitoutuneet pitkäjänteiseen kehittämiseen. Seuraamme toimintaamme ja kehitämme sitä jatkuvasti kestävämmäksi. Haluamme olla esimerkkinä vastuullisesta matkailusta ja luoda kestävän tulevaisuuden tuleville sukupolville. Hankinnoissamme käytämme mahdollisuuksien mukaan paikallisia, lähellä valmistettuja tuotteita.
Tahko on sitoutunut tarjoamaan vastuullista ja kestävää matkailua. Alueemme on ensimmäinen Suomessa, joka on saanut Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -merkin. Tämä kertoo sitoutumisestamme ympäristön, yhteisön ja talouden tasapainoiseen kehittämiseen.
The only time to be happy is now.